Det är viktigt med både friskvård och hudvård

Fler och fler har blivit medvetna om att ta hand om sig själv och sin hud innan det är för sent. Du kommer att här få tips om vad som skulle kunna passa just dig.

Vad innebär friskvård? Till skillnad mot sjukvård handlar det om att ta hand om sin kropp på bästa sätt, att ta tillvara sina förmågor. Givetvis ska det vara kul att hålla sig frisk. Friskvård innebär en diger lista av valmöjligheter. Gillar du balansträning och fotmassage eller kanske rådgivning inom kost, det vill säga vad du ska äta för att hålla dig frisk. En frisk kropp mår bra och håller sig hälsosam under lång tid även efter friskvården. Här på sajten kommer du att hitta flera förslag på friskvård. Tänk på att viss friskvård räknas inom skattefria förmåner på din arbetsplats.

Alla håller på med hudvård. En del förebygger medan andra tar hand om skadorna som uppstår. Oavsett vad hittar du flera förslag som kan passa dig här på vår hemsida. Hudvård innebär inte bara att man ska smörja huden med en kräm eller lotion. Din hudtyp och vilket hudområde avgör vad som är rätt typ av hudvård. Har du torr, fet, känslig hy? Vilken typ av produkt söker du? Är det till ansikte, händer, fötter, till hjässan eller hela kroppen? En del vill ha ekologiskt och naturligt, medan andra vill ha mineraloljor. Det är helt beroende på vad man vill att produkten ska göra för dig. Du kommer här att hitta förslag och tips, såsom rengöringsprodukter, kräm, lotion eller oljor. Ta chansen och satsa på dig själv.