Har du hittat din träningsform?

De flesta kan nog hålla med om att hälsa och träning hör ihop. Att vara allt för stillasittande är inte hälsosamt för oss och en del av oss behöver röra på oss lite extra då vi kanske har ett allt för stillasittande arbete. Har du hittat din träningsform? Om inte så får du några bra tips här.

Cykel

Kan det vara dags att ta tag i detta med cykel? Först bör du kolla upp vilken modell av cykel som skulle passa dig. Du är den som kanske bara ska cykla till arbetet då kan en vanlig landsvägscykel passa dig. Vill du däremot ge dig ut i skog och mark så kan en mountainbike vara ditt val.

Simning

Är en oerhört skön träning där det inte behövs så mycket utrusning förutom badkläder. Ja, en bassäng är ju också bra att det finns i närheten av dig. Detta är en av de skonsammare träningar som du kan ta dig för. Samtidigt som det ger dig bra träning och du kommer att öka din kondition rejält om du simmar regelbundet.

Löpning

Att ge sig ut i löpspåret är kanske inget som passar alla utan det gäller att du har knän och den kondition som krävs för detta. Det finns många positiva effekter av löpning. Men du kan börja med lätt joggning och när du känner att du har fått in tekniken och orken för löpning så kommer du att känna att du har kraft och energi för detta.