Skönhetsbehandlingar som fixar dina hudproblem

Krämer och behandlingar finns i drivor, men det finns få studier som visar att dessa har någon effekt. Det är mer drastiska och permanenta lösningar som gäller om du har problem med huden. Det finns ingen rynkkräm i världen som lyckats bevisa att den faktiskt fungera. Men det finns flertalet skönhetsbehandlingar på kliniker som visar goda resultat att reducera eller ta bort rynkor.

Det du måste tänka på innan du väljer en skönhetsbehandling eller ingrepp på en klinik är att majoriteten av resultaten är permanenta. Du kan inte ångra dig i efterhand och alla ingrepp kommer med risker.

Åderbråck

Äldre personer får ofta kärlbristningar och åderbråck på benen och en del i ansiktet. Dessa anser många vara skönhetsfel och självförtroendet sänks. Med hjälp av en lite nål och injektion skrumpnar kärlen ihop och absorberas av kroppen. Under den första tiden kan området kännas ömt och en viss blånad uppstår. Båda dessa saker försvinner sedan. Har du många eller stora kärl behöver du kanske göra fler än en behandling.

Rynkor

För fina rynkor kring ögonen och ororynkorna i pannan kan du använda botox för att ansiktet ska slappna av och rynkorna minimeras. En botoxbehandling håller i 3-6 månader och har få till inga biverkningar om det utförs av certifierade personal och välkända märken.

Fillers

Med åldern kan kinderna börja se ihåliga ut, halsen får lite överskottshud och händerna likaså. Även läpparna kan förlora sin fyllighet. Alla dessa problem kan lösas med fillers som fyller ut under huden och ge dig en fastare hud. Läppar kan förstoras och halsen ser lev och ung ut igen. Fillers är också temporärt och behöver behandlas på nytt inom 6 månader för att behålla resultatet.