Skapa ditt egna spa där hemma

Efter en veckas arbete kan det vara skönt att få koppla av och skämma bort sig själv. Lite lyx under helgen kan vara bra för både din kropp och själ. Skapa ditt egna spa där hemma så du kan njuta under några timmar helt och hållet i lugn och ro.

Fredagens tacomys kanske är svår att rubba på så se till resten av familjen hittar på något ett par timmar under lördagen. Se även till att du redan har beställt det du behöver för att du ska kunna ge dig själv en härlig hudbehandling och en välbehövlig skönhetsvård. Spola upp ett riktigt varmt bad och lägg i lite härlig doftolja och tänd lite levande ljus.

Du vet själv bäst hur du skapar en miljö där du trivs som allra bäst. På med favoritmusiken och njut av de timmar som du får för dig själv. Vill du har mer tips hur du skapar ett härligt hemmaspa så kan du klicka dig vidare här för att få detta. Låt det ta tid och stressa inte för att hinna med så mycket som möjligt under din härliga spatid.

Så klart så har din käre, make, sambo eller partner varit och hämtat mat från någon favoritrestaurang så när de kommer hem så är det bara att duka och sätta sig och äta en härlig måltid. Bättre lördag går det knappast att få.