Träna på gym eller hemma

Alla är vi olika och vissa tycker om att gå på gym för att träna medans andra tycker om att träna hemmavid. Vilken person är du? För den som vill träna så finns det många tärningsformer att välja bland och du hittar säkert något som passar dig. Oavsett om det är hemma eller på ett gym.

Att röra på sig är viktigt och hur vi gör det är mindre viktigt. Det gäller att hitta den träning som passar oss bäst. För vissa så kan tiden vara ett hinder att gå på gym så man väljer att träna hemma. Se till att bygga upp ett hemma gym som passar dig och det du vill träna. Du kanske är den som gärna ger dig ut i naturen och springer. Då är det ett par bar löpskor som gäller och sköna träningskläder.

Oavsett om du väljer att träna hemma eller väljer att träna på gym så gäller det att få in rutiner. Regelbundenheten är viktigt för att du ska nå resultaten som du önskar. Se också till att du planerar in dina vilodagar. Vilan är lika viktigt som träningen då det är då som din kropp återhämtar sig och dina muskler växer. Ju mer du tränar desto färre vilodagar behöver du.